Prosinec 2008

wallpapers (dark) by me

15. prosince 2008 v 20:02 | Schenzai |  my world
PS:celý se vam zobrazí až po uložení

Disturbed (mp3)

14. prosince 2008 v 18:11 | Schenzai |  mp3
Disturbed - Forsaken - DOWNLOAD
Disturbed - Awaken -Download
Disturbed - Darkness -DOWNLOAD
Disturbed - Stupify- DOWNLOAD
Disturbed - Numb- DOWNLOAD
Disturbed - Prayer- DOWNLOAD
Disturbed - Hell- DOWNLOAD
Disturbed - The Game- DOWNLOAD

PS: za kvalitu mp3 neručím




Disturbed-Hell - music play

14. prosince 2008 v 17:19 | Schenzai |  Navíc
moe nově objevená skupina :-)

Aspirin a med (na nedostatky pleti)

14. prosince 2008 v 17:03 | Schenzai |  for girl
DSC01347

pleťová maska z aspirnu a medu odstraňuje nedostatky pleti jako jsou beďary a černě tečky.

potřebuješ:
  • 2-5 tabletek aspirinu
  • med
  • voda
postup:
tabletky polož do misky a přelij je vodou tak, že v ní nebudou plavat ale budou v ní položeny. Nech je chvíly rozpouštět asi 2 min (urychly mícháním a jemným mačkáním lžičkou). poté přelij medem a rozmíchej. Masku nanášej přibližně rovnoměrně na obličej a jemně promasíruj. Nech 10 min působit a pak krouživýmipohyby (vatou navlhčenou ve vodě) smývej.
DSC01358
proces opakuj tak 3X týdně (pokud je to akutní) a 3X měsíčně (pouze na pročištění pleti).
DSC01320
Michelle Phan - Zdroj- přeloženo a zestručněno z AJ


fotky HM

14. prosince 2008 v 10:13 | Schenzai
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus

fotky MC

14. prosince 2008 v 10:10 | Schenzai
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus

Životopis MC

14. prosince 2008 v 10:04 | Schenzai
Povolání: Herečka, zpěvačka
Věk: 16
Datum narození: 23. 11. 1992
Místo narození: Nashville, Tennessee, USA
Znamení: Střelec
Miley Cyrus

Životopis

Miley Cyrus se pravým jménem jmenuje Destiny Hope Cyrus. Když byla malá táta ji říkal Smiley (Smíšek) a později se ze Smiley stalo Miley a to už od té doby zůstalo. Miley je dcerou zpěváka Billiho Raye Cyruse. Už od malička se objevovala v různých reklamách
. Největší zlom ovšem nastal, když vyhrála casting na hlavní roli do seriálu Hannah Montana, který je v produkci Disney. Je o mladé 14-leté středoškolačce, která je populární zpěvačkou a hvězdou. To ovšem nikdo neví, protože vystupuje s blonďatou parukou a jménem Hannah Montana a ve škole je to zase jen obyčejná holka. Nikdo neví, že vede 2 životy kromě její rodiny a kamarádů. Z Miley se stala hvězda. V seriálu hraje dokonce se svým tátou, který je také jejím managerem.

Miley Cyrus vydala už 2 hudební CD s písničkami, které si sama píše nebo, které jí píše táta. Písničky se použili také jako soundtrack k Hannah Montana. Hannah Montana vyšlo i na DVD a stal se z toho fenomén. V lednu 2008 se do kin dostal 3-D film Hannah Montana Concert. Miley Cyrus má před sebou jistě slibnou kariéru.

Výška: 1.63 m
Přezdívka: Miley (Smiley)
Znamení: Střelec, Opice
Rodiče: Billy Ray Cyrus a Tish Finley Cyrus
Sourozenci: Christopher, Braison Chance, Brandi, Trace and Noah Lindsey
Zvířata: Loco a Tag (psi), Doma v Nashvillu měla více zvířat
Hobby: Tanec, cheerleading, zpěv, hra
na kytaru a psaní písní
Nástroje, na kterých umí hrát: Kytara
Oblíbené zpěvačky: Hilary Duff, Kelly Clarkson a Ashley Simpson.
Oblíbená HM scéna: maskérna, pláž
Nejlepší přátelé: Ashley Tisdale, Emily Osment, Mandy Jiroux


Filmografie

2007 -
Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) role: Girl at Pool
2006 -
Hannah Montana role: Hannah Montana / ...
2003 -
Velká ryba (Big Fish) role: Ruthie - Age 8

Diskografie

2008- Breakout
2008- Hannah Montana 3
2007- Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus
2006- Hannah Montana

Emily Osment

13. prosince 2008 v 12:34 | Schenzai |  Celebrity

Emily Osment



EO fotky

13. prosince 2008 v 12:33 | Schenzai
emily_osment_1194557128.jpg Emily Osment image by xxzacefronissohotxx
emily_osment_1182356102.jpg image by rayray0864
emily-osment-60410.jpg image by rayray0864
emily.jpg emily osment image by chantelle-kurtz
Emily.jpg Emily Osment Premade image by SparklyPremades
CAQ34LAB.jpg emily osment image by riagirl21
normal_tgb.jpg Emily Osment image by JBandMileyFan100
Emily_Osment.jpg Emily Osment image by chaingangsolider76
emily2.jpg emily osment image by chantelle-kurtz
emily6.jpg emily osment image by chantelle-kurtz
emily1.jpg emily osment image by chantelle-kurtz
emily10.jpg emily osment image by chantelle-kurtz
emily13.jpg emily osment image by chantelle-kurtz
emily12.jpg emily osment image by chantelle-kurtz
128-1.jpg Emily Osment image by MannyandMo40
18.jpg Emily Osment image by MannyandMo40
kca_019.png Emily Osment image by sassypremades
124-1.jpg Emily Osment image by lauren_pinks2
122-1.jpg Emily Osment image by lauren_pinks2
126-1.jpg Emily Osment image by lauren_pinks2

životopis EO

13. prosince 2008 v 12:26 | Schenzai
Celé jméno: Emily Osment Jordán

Narozena: 10. března 1992 (v Los Angeles-Kalifornie)

Povolání: Herečka, Zpěvačka a píše texty písní

Její velký zlom byl v roce 2000 kdy hrála se svým starším bratrem ve filmu Spy Kids jako Gretti Ginggles a její výkon v druhém a třetím dílu získal několik nominací a její ocenění. Od té doby se stala slavnou také v serialu Hannah Montana (na Disney Channel) Kde hrála Lili Truscot. V roce 2007 pracovala na filmu o serialnu Hannah Montana který má být spuštěn 10. Dubna 2009.

Poprvé začla hrát v roce 1998 kdy začínala natáčením reklam. Později byla nominována na cenu mladých úmělců. Vystupovala také v různých televizních pořadech.
Emily Osment

nejnovější video ze sims 3 (jak ukrást dítěti lízatko )

13. prosince 2008 v 11:59 | Schenzai |  Navíc

↑ zde je video v odkaze ze sims 3, možné bude i dítěti ukrást lízátko :D nojo děti hold maj smůlu tak si je hlídejte. EA games si prostě dělaj srandu z vlastní hry. Tak jenom čekejte s čím ještě přijdou

na colorizaci

12. prosince 2008 v 12:42 | Schenzai |  Obrázky

dalši moe uprava fotky :-)

11. prosince 2008 v 17:20 | Schenzai |  my world
před:
PO:

Evanecence- All that i'm living For

10. prosince 2008 v 23:26 | Schenzai |  mp3
tuhle skladbu sem nemohla ňják sehnat ale zanedlouho přece jen. Tak vám ji sem davam :-)

Filename: Evanescence - All That Im Living For.mp3 (5.24 mb) Download

PS: klikni pravým a dej uložit jako nebo uložit odkaz jako

moe uprava fotky 02

10. prosince 2008 v 14:42 | Schenzai |  my world
před
po

moe uprava fotky (modelka bez makeupu)

9. prosince 2008 v 21:07 | Schenzai |  my world
před:
PO:

nejspíš tu ňjáký čas nebudu :(

9. prosince 2008 v 17:34 | Schenzai
nejspíš tu ňjáký čas nebudu :(, není to chybou počítače jenom sem jaksi v rozkladu. Mam cosi s očima a zitra jedu k doktorce tak uvydím, ale nejspíš mi zakažou PC :(. Krutý je život

zatím Schenzai

Untitled-1-1.gif Dante's Eye image by XxAntroxX

moe colorizace 07 (asian girl)

8. prosince 2008 v 17:29 | Schenzai |  my world
před
po:

moe colorizace 06 (face)

8. prosince 2008 v 16:44 | Schenzai |  my world
Před:
po: